Πάνω από 80 χρόνια Λιπαντικά υψηλής ποιότητας για όλους τους κινητήρες
www.columbiamotoroil.com » Ποια είναι η Columbia
Η εταιρία Columbia s.r.l. είναι ηγέτης στην παραγωγή λιπαντικών και βρίσκεται στην Genova της Ιταλίας. Η εταιρία δημιουργήθηκε το 1934 και από την μεταπολεμική περίοδο ειδικεύεται στην παραγωγή όλων των τύπων λιπαντκών για βενζινοκινητήρες και κινητήρες diesel. Επίσης παράγει συγκεκριμένα λιπαντικά για συστήματ γραναζωμάτων, αυτόματα κιβώτια και αντιψυκτικά υγρά.
Η παραγωγή γίνεται από άριστη πρώτη ύλη με σκοπό πάντα η ορυκτέλαια και η συνθετική βάση να ανατοποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των αυτοκινητοβιομηχανιών. Κατά την επεξεργασία γίνεται λεπτομερή ανάλυση προς αποφυγή κάθε είδους ασυμφωνίας. Οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου είναι σύμφωνες με τους νόμους για την υγειινή και ασφάλεια της εργασίας και είναι εναρμονισμένη σύμφωνα με τα  Ευρωπαϊκά πρώτυπα. Ο κύκλος παραγωγής είναι σύμφωνος με την πιστοποίηση UNI EN ISO 9001:200, όμως η εταιρία Columbia είναι πιστοποιημένη από το 1998.
Τα προϊόντα της εταιρίας είναι καταχωρημένα με την ονομασία “Columbus”. Διαφορετικά μπορούν να παραδοθούν με ιδωτική ονομασία κατά την επιλογή του πελάτη για όλη την γκάμα των προϊόντων.
Columbia Societą Italiana Lubrificanti e Affini S.r.l. (P.IVA 00262110109)
Via Burba 7 e 8 - 16163 - Genova Italy
columbia@columbiamotoroil.com
Webmaster: Punto Editoriale - Genova
Ιταλική ποιότητα λιπαντικών από το 1934